9 moduri de a folosi muștarul

Muștarul este mai mult decât un condiment pentru hot-dog.

El poate fi folosit și pentru:

1. Sos Vinaigrette

Un sos de muștar este un clasic pentru verdețurile fragede. Pentru a face un sos de muștar bogat, fără mult ulei, coace-l mai întâi. Da, coace muștarul.

2. Fripturi

Pentru a crea o crustă frumoasă pentru pulpă de miel, mușchi de porc sau piept de curcan, frecați carnea cu muștar înainte de prăjire.

3. Paste

Pentru a adăuga aciditate unui sos cremos pentru paste, adăugați câteva linguri de muștar.

4. Piure de cartofi

Pentru a îmbogăți piureul de cartofi, adăugați puțin muștar, apoi presărați puțin bacon deasupra.

5. Pește

Peștii puternici precum somonul și tonul sunt minunați cu crustă de muștar. Ungeți muștarul pe fileuri de somon înainte de a fi fript sau pe ton înainte de a-l prăji.

6. Midii

Adăugați muștarul în midii fierte la abur și decorați cu mărar.

7. Unt

Amestecați muștarul cu unt și lămâie pentru un topping minunat pentru pâine prăjită.

8. Ouă

Muștarul este, desigur, cheia pentru niște ouă umplute delicioase. Dar se poate face și un sos delicios pentru cele poșate.

9. Pui

Muștarul dă strălucire tocanelor de pui și creează o glazură minunată pentru pieptul de pui.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.