Fursecuri cu bulion

Perfecte pentru zilele friguroase de iarnă

Ingrediente:

  • 2 ½ căni de făină
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1 linguriță scorțișoară măcinată
  • ½ linguriță sare
  • ½ linguriță de nucșoară măcinată
  • ½ linguriță de ienibahar măcinat
  • 1 ¾ cană de zahăr
  • ¼ cană unt, topit
  • 1 ou
  • ½ cană de bulion
  • ½ linguriță de vanilie
  • 1 cană stafide
  • 1 cană nuci tocate

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Într-un castron mediu, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, sarea, nucșoara și ienibaharul. Într-un castron mare, amestecați zahărul și untul topit. Se lasă sa stea 5 minute. Adăugați apoi oul bătut, bulionul și vanilia și amestecați cu un mixer electric la viteză medie până se combină. Adăugați amestecul de făină și amestecați foarte bine. Se adaugă stafidele și nucile.

Lăsați aluatul de fursecuri să stea cel puțin 10 minute. (Aluatul va fi foarte lipicios.) Puneți linguri rotunjite din aluat la 5 cm una de alta pe tăvi tapetate cu hârtie de copt.

Coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt doar maro deschis. Se lasă să se răcorească timp de 2 minute. Transferați-le pe un grătar și lăsați-le să se răcească.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.