Salată cremoasă de creveți

Această rețetă de salată de creveți, este rapidă și ușor de făcut, dar cu sigurantă va deveni una dintre preferatele voastre.

Ingrediente

  • 450 g creveți, curățați și devenați
  • 1 lingură ulei de măsline extravirgin
  • 1/4 ceapă roșie, tocată mărunt
  • 1 tulpină de țelină, tocată mărunt
  • 2 linguri mărar proaspăt tocat
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat
  • pâine prăjită sau salată verde, pentru servire

Pentru dressing

  • 1/2 cană de maioneză
  • sucul și coaja de la o lămâie
  • 1 linguriță muștar

Preîncălziți cuptorul la 200°C. Pe o tavă mare de copt, amestecați creveții cu ulei și asezonați cu sare și piper. Coaceți până când creveții sunt complet opaci, 5 până la 7 minute.

Într-un castron mare, amestecați maioneza, sucul și coaja de lămâie și mustarul și asezonați cu sare și piper.

Adăugați în castron creveții, ceapa roșie, țelina și mărarul și amestecați până se combină.

Serviți pe pâine sau peste salată verde.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.