Salată de crudități cu piept de pui și maioneză

Ingrediente

Numărul de porții: 2

  • 200 grame piept de pui fiert
  • 1 morcov mare
  • 1/2 țelină
  • 2 mere
  • 4 linguri maioneză de Tecuci
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper

Preparare

Taie pieptul de pui fiert și răcit, în cubulețe mici. Apoi, curăță de coaja țelină, morcovul și merele și dă-le pe răzătoare, pe partea mare. După preferință, la această salată poți adăuga mazăre fiartă, boabe de porumb sau de struguri.

Stropește legumele cu zeamă de la 1 lămâie, ca să nu oxideze, apoi amestecă-le într-un bol cu maioneză. Condimentează, după gust cu sare și piper.

Salata se dă la frigider circa jumătate de oră înainte de a fi servită. Se poate servi așezată pe frunze de salată verde și având alături pâine prăjită.

 

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.